+45 51 20 78 38

DINA algeservice

Hos DINA service tilbyder vi algebehandling af både tag og fliser til konkurrencedygtige priser uden skjulte gebyrer. Vi arbejder altid med et stort fokus på miljøet, og bruger derfor altid miljøgodkendte algeprodukter, der både er skånsomme og effektive på en og samme tid.

Vi sigter altid efter at give vores kunder en professionel service og -behandling, som sikrer dig en god oplevelse og det bedste resultat. Oplever du algevækst igen inden for den første måned, så sørger vi selvfølgelig for at give dig en ny behandling uden beregning, så vi kan få bugt på dine alger.

Med en behandling mod alger og mos, sørger vi for, at forlænge på dit tag og flisers levetid.

  • Vi bruger én af de to godkendte algemidler i Danmark, som ikke er skadelig overfor dyr og andre levende væsner.
  • Vi bruger kun den mængde middel, der er nødvendig for at give dig et godt resultat – vi skåner dermed også miljøet mest muligt.
  • Vi er miljøbevidste i vores tilgang og efterlader ikke noget tilbage efter endt arbejde.

Tagalgerens

Vi sikrer dig et effektivt resultat med en algebehandling af vores professionelle medarbejdere, hvilket vil være med til at forlænge levetiden på dit tag.

Til behandlingen benytter vi os af miljøgodkendt og effektivt algerens, som nedbryder og fjerner mos og alger. Produkterne vi bruger er både skånsomme for dit tag og miljøet.

Prisoversigt:
Op til 150 m2 – kr. 995,00
150-300 m2 – kr. 495,00
300-400 m2 – kr. 1.995,00
Over 400 m2 Kontakt for tilbud

Kontakt os og få et gratis og uforpligtende tilbud

Fliserens

Få fjernet alger og mos, og hold dine fliser rene og sunde med en flisebehandling af vores professionelle medarbejdere.

Vi benytter os altid af professionelt udstyr og skånsomme, men effektive produkter, der er miljøgodkendte. Vi kan derfor sikre dig de bedste resultater uden at belaste miljøet mere end nødvendigt.

Prisoversigt
35,00 kr. pr. m2 – minimum 30 m2

Fliserens inkl. imprægnering
44,00 kr. pr. m2 – minimum 30 m2

Alle priser er inkl. moms – netto kontant

Kontakt os og få et gratis og uforpligtende tilbud

Miljøvenlige produkter

Vi lægger altid vægt på at bruge miljøvenlige produkter i vores rengøring. Hos os er du sikret en grundig og effektiv rengøring, der samtidig er skånsom over for miljøet og indeklimaet. Vores produkter er svanemærket, og de er skånsomme mod diverse allergier.

Vores personale er altid opdateret på nye miljøvenlige teknikker og produkter for at sikre dig så skånsom en rengøring som muligt, uden at det går ud over selve rengøringen.