+45 51 20 78 38

Polering

Vinduespolering

Vi polerer dine vinduer både udvendigt og indvendigt og sørger for, at de altid er pæne og rene at se på og ud af. Vores kunder er generelt private, erhvervsdrivende eller boligforeninger, eller med andre ord alle, der har brug for at få pudset og poleret deres vinduer. Det er selvfølgelig helt valgfrit, om du vil have rengjort vinduerne både ude og inde, eller kun en af delene.

Gulvpolering

Det er ikke kun vinduer, vi polerer. Vi polerer også gulve og udfører professionel rengøring og vedligeholdelse af alle gulvtyper. Med vores behandling af jeres gulve bliver slitagen minimal, selv hvis gulvet bliver brugt meget, for eksempel i en butik eller anden virksomhed. Gennem vores behandling vil gulvene fremstå flotte og præsentable år efter år.

Vi tilbyder en fast aftale med for eksempel ugentlig rensning og højglanspolering efter behov. Du er derved sikret, at gulvene altid står flotte og skinnende.

Miljøvenlige produkter

Vi lægger altid vægt på at vi tilbyder miljøvenlige produkter i vores rengøring. Hos os er du sikret en grundig og effektiv rengøring, der samtidig er skånsom over for miljøet og indeklimaet. Vores produkter er svanemærket, og de er skånsomme mod diverse allergier.

Vores personale er altid opdateret på nye miljøvenlige teknikker og produkter for at sikre dig så skånsom en rengøring som muligt, uden at det går ud over selve rengøringen.