+45 51 20 78 38

Erhvervsrengøring i Århus og omegn

Professionel kontor- og butiksrengøring

Slip for snavs i dine erhvervslokaler. DINAservice løser alle former for erhvervsrengøring for både små og store virksomheder, butikker, kontorer, restauranter og caféer i Århus og omegn.

I løbet af en arbejdsdag kan der samles store mængder af støv og bakterier på overflader, telefoner m.m. Det er derfor meget vigtigt, at rengøringen bliver udført grundigt af professionelle fagfolk, så der hverken efterlades rester af bakterier eller rengøringsmidler. Hos DINAservice kan vi tilbyde at anvende miljøvenlige produkter i forbindelse med vores rengøring, hvis du ønsker det. Det vil glæde både miljøet og medarbejderne i din virksomhed.

Giv dine medarbejdere et bedre indeklima

Med professionel rengøring er du sikret et bedre indeklima på arbejdspladsen med mindsket risiko for støvallergi, hovedpine og lignende, der kan medføre sygedage blandt personalet. En ren virksomhed udstråler professionalitet, og gennem en aftale med os er du sikret et smukt og skinnende resultat i alle hjørner af lokalet.

Få et gratis og uforpligtende tilbud på erhvervsrengøring

Ønsker du et gratis og uforpligtende tilbud på erhvervsrengøring, er du meget velkommen til at kontakte os på telefon 51 20 78 38 eller skrive på mail hp@dinaservice.dk. Vi besvarer alle henvendelser så hurtigt som muligt.