Now loading.
Please wait.

menu

Shopping Cart

Rengøring

Rengøring

DINAservice rengør for både erhvervskunder og private. Vi klarer alle rengøringsopgaver – store som små – og derudover er vi specialister i gulvpolering og tæpperens.

For private udfører vi mange forskellige opgave. Om det er den ugentlige støvsugningen eller den helt store hovedrengøring, så klarer vi det. Vi rengør alle rum fra børneværelser til badeværelset samt rengøring af udendørsarealer.
DINAservice benytter sig udelukkende af miljøvenlige rengøringsmidler, der tager hensyn til allergi og sikrer et sundt indeklima.

DINAservice løser alle former for rengøringsopgaver for små og store virksomheder, butikker og kontorer. Fordelene ved en professionel rengøring er, at I er sikret et bedre indeklima og mindsker risikoen for støvallergi, hovedpine og lignende, der kan føre til sygedage blandt personalet.
En ren virksomhed udstråler professionalitet, og gennem en aftale med os er I sikret et smukt og skinnende resultat i alle hjørner af jeres virksomhed.

DINAservice tilbyder trappevask både til private og erhverv. Vi lægger sammen en plan for, hvornår I har brug for, at trapperne bliver vasket. Hos os er en god rengøring også en miljøvenlig rengøring. Du kan derfor være sikker på, at dine trapper bliver skindende rene, og rengøringsmidlerne, der bliver brugt, er så skånsomme for dig og miljøet som muligt.

Vi udfører tæpperens på alle slags tæpper uanset materiale eller størrelse. Vi har rengøringsløsninger til det hele, hvad end det er ægte tæpper, løbere, måtter eller væg-til-væg-tæpper. Dine tæpper kommer på ingen tid til at fremstå som helt nye.
Til virksomheder, hvor tæpper hurtigt bliver slidte og beskidte, tilbyder vi en serviceaftale, der sikrer, at tæpperne altid fremstår som nye og flotte.
En grundig rensning af jeres tæpper er for indeklimaet. Vores miljøvenlige produkter sikrer, at støvmider og snavs forsvinder, samtidig med at man skåner miljøet og tager hensyn til eventuelle allergier.